Nupcial Bridal Experience

Ja tenim a punt totes les activitats paral·leles de Nupcial 2018

Durant els tres dies de l’esdeveniment, els nuvis i visitants de la fira gaudiran dels tallers dels expositors i de la Passarel·la Nupcial.


Una de les novetats respecte l’any passat és que enguany hi haurà dos passis de la desfilada de moda, un dissabte a les 18 hores i un diumenge a les 17.30 hores.


Les empreses que participaran a la desfilada seran: Adlib Moda Ibiza, El Corte Inglés, Gala, Glam & Chic, Joyería Miró Fernando, Mafedo Nuvis, Novias Leo, Nuestras Novias, Somnis Mediterranis, Sueños de Novia, Tania Presa & Natividad Castillo, Uomo Novios, Y Comieron Perdices. Amb la col·laboració de Vivi Decoración.


Us deixam amb el calendari d’activitats perquè no us perdeu res!


Divendres, 9 de novembre


19.30 h: Organitza les teves noces – Wonderevents


Ajudarà als assistents a que l’organització de les noces sigui alguna cosa especial i sense estrés. Per això, donarà pautes per evitar angoixes, per no oblidar-se de res, i sobretot per aconseguir fer de les noces un dels millors dies de la vida, així com sempre s’ha somiat.


Dissabte, 10 de novembre


11.30 h: Disseny i decoració de les teves noces – Wonderevents


Taller per ajudar a que unes noces tenguin el mateix disseny/estil. Es tracta de trobar un estil que encaixi més amb un mateix (moodboarding).


12.00 h: Tocados express – Escola d’Art i Superior de Disseny


Taller per aprendre a elaborar tocados express.


12.30 h: Com confeccionar i asseure els convidats – Vivi Decoració


Taller per aprendre a confeccionar el llistat de convidats i com asseure’ls a les noces.


13.00 h: Taller de maquillatge per a núvies – S’Olivaret


Durant el taller es maquillarà una núvia, que anirà vestida de la dissenyadora Tania Presa.


18.00 h: Passarel·la Nupcial


Desfilada de moda cerimonial protagonitzada pels expositors de vestits de núvia, nuvi, patges i convidats, i joieria. Les firmes que desfilaran seran: Adlib Moda Ibiza, El Corte Inglés, Gala, Glam & Chic, Joyería Miró Fernando, Mafedo Nuvis, Novias Leo, Nuestras Novias, Somnis Mediterranis, Sueños de Novia, Tania Presa & Natividad Castillo, Uomo Novios, Y Comieron Perdices. Amb la col·laboració de Vivi Decoración.


Diumenge, 11 de novembre


11.00 h: Consells per a unes noces perfectes – Arxiduc Foto Estudio


Arxiduc Foto Estudio és una empresa d’experts en fotos d’estudi, i duu molts anys retratant noces i capturant moments únics al costat dels nuvis. Per això, al taller es donaran consells i petits trucs des del punt de vista i experiència del fotògraf, i s’ajudarà a resoldre imprevistos per poder tenir unes noces perfectes.


12.00 h: Per què no vídeo, carinyo? – Foto Estudi Molins


Taller per demostrar que el vídeo és el complement perfecte de les fotografies de noces.


12.30 h: Tips i recomanacions per triar una aliança perfecta – Taller Ambar


Al taller, es donaran consells sobre materials, combinacions de colors, pedreria, qualitats, i altres detalls a tenir en compte a l’hora de triar les aliances.


13.00 h: Taller de cuina d’aperitius – Instanteterno Catering


El càtering de Marga Abrines oferirà un taller de cuina d’aperitius “Raw Food” impartit pel mestre de les seves cuines Jaume Rull. En el taller es traslladaran els millors consells per tastar i practicar alguns dels aperitius.


13.30 h: Taller Bridal Coaching – Loa Events


Una estoneta amb Loa… S’ensenyaran totes les pautes a seguir per a la bona organització del gran dia. Es marcaran dins un cronograma les prioritats per mesos, i s’ajudarà als assistents a gestionar correctament un pressupost i quines són les partides a tenir en compte.


17.30 h: Passarel·la Nupcial


Desfilada de moda cerimonial protagonitzada pels expositors de vestits de núvia, nuvi, patges i convidats, i joieria. Les firmes que desfilaran seran: El Corte Inglés, Gala, Glam & Chic, Joyería Miró Fernando, Novias Leo, Nuestras Novias, Somnis Mediterranis, Sueños de Novia, Tania Presa & Natividad Castillo, Uomo Novios, Y Comieron Perdices. Amb la col·laboració de Vivi Decoración.


Següent Publicar

 

Previ Publicar

 

© 2020 NUPCIAL BRIDAL EXPERIENCE

Nupcial • IDI • Tel. 971 17 76 01 • Palma Arena • nupcialib@idi.es • Política privacitat