Nupcial Bridal Experience

Noces de plata de Nupcial Bridal Experience

 


Nupcial Bridal Experience celebra enguany el 25è aniversari, les noces de plata d’una fira que ha contribuït a dinamitzar i promocionar el sector de l’organització de celebracions de Mallorca.


Aquesta edició, organitzada per l’IDI i que té lloc al Palma Arena del 9 a l’11 de novembre, compta amb 82 empreses participants de sectors com moda cerimonial i complements, joies, restauració, càterings, pastisseries, música i espectacles, organització de noces, lloguer de cotxes, agències de viatges, discoteques i sales de festa, hotels, fotografia i vídeo, entre d’altres. L’objectiu és que els visitants puguin organitzar tota la celebració sense sortir de la fira.


La direcció de Nupcial vol que aquesta edició sigui un homenatge als expositors, vertaders protagonistes de l’esdeveniment, ja que sense ells la fira no hauria estat possible.


Per això, s’ha preparat un acte de reconeixement a les empreses fundadores de Nupcial i que han exposat els seus productes durant aquests 25 anys. A més, també es repartirà un detall a totes les empreses d’aquesta edició per commemorar les noces de plata.


Una de les novetats d’aquesta edició és que els visitants poden accedir de forma gratuïta a la fira prèvia inscripció al web www.nupcialib.es. Aquesta acció per celebrar els 25 anys facilitarà la visita de les parelles de nuvis i familiars que vulguin conèixer l’oferta de Nupcial.


Un any més, i continuant amb la filosofia iniciada l’any passat, s’han organitzat tallers i activitats complementàries per dinamitzar les jornades de la fira. Els visitants podran assistir a xerrades sobre organització de noces, maquillatge, llista i distribució de convidats, fotografia i vídeo, i càterings. Tot això permet un contacte directe entre expositor i els nuvis que enriqueix encara més l’experiència de Nupcial.


Durant els tres dies, es pot visitar l’exposició dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears que mostraran les seves creacions relacionades amb moda nupcial.


Següent Publicar

 

Previ Publicar

 

© 2020 NUPCIAL BRIDAL EXPERIENCE

Nupcial • IDI • Tel. 971 17 76 01 • Palma Arena • nupcialib@idi.es • Política privacitat