Nupcial Bridal Experience

Nupcial reconeix la fidelitat dels seus expositors a la 25a edició

 


El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha reconegut la fidelitat dels expositors de Nupcial durant l’acte inaugural de la 25a edició de la fira de noces, organitzada per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial). Negueruela ha volgut agrair a tres empreses que varen fundar aquest esdeveniment i que hi han participat els 25 anys. Es tracta de Mundo Novias, Uomo Novios i Foto Estudi Molins.


El reconeixement ha tengut lloc aquest capvespre durant la inauguració de Nupcial al recinte firal del Velòdrom Illes Balears, i hi han assistit la vicepresidenta segona del Consell Insular d’Eivissa i consellera d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, Marta Díaz; el director general de Política Industrial, Manel Porras; la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa; i el gerent del Velòdrom, Jaume Ordines.


Nupcial Bridal Experience compta amb 82 empreses participants de sectors com moda cerimonial i complements, joies, restauració, càterings, pastisseries, música i espectacles, organització de noces, lloguer de cotxes, agències de viatges, discoteques i sales de festa, hotels, fotografia i vídeo, entre d’altres. L’objectiu és que els visitants puguin organitzar tota la celebració sense sortir de la fira.


Següent Publicar

 

Previ Publicar

 

© 2020 NUPCIAL BRIDAL EXPERIENCE

Nupcial • IDI • Tel. 971 17 76 01 • Palma Arena • nupcialib@idi.es • Política privacitat