Nupcial Bridal Experience

Tot allò necessari per a unes noces úniques a Nupcial, Bridal Experience

 


Si estau planejant les vostres noces per a l’any que ve, no us podeu perdre la fira Nupcial, Bridal Experience. Aquest esdeveniment reunirà en un mateix espai i durant tres dies tota l’oferta i les novetats per a l’organització de celebracions.


Del 9 a l’11 de novembre de 2018 al Palma Arena, tendreu a la vostra disposició wedding planner, restaurants, càterings, joieres, moda nupcial i complements, perruqueries, agències de viatge, Dj, fotògrafs, tot allò que necessitau per tenir la boda desitjada.


En una sola visita, podreu conèixer les darreres tendències del sector. Les empreses participants a Nupcial us ajudaran a definir el vostre estil, i us informaran de tots els detalls necessaris perquè les vostres noces siguin úniques i especials.


Durant les properes setmanes, us anirem avançant totes les novetats d’una edició molt especial, ja que celebrarem les noces de planta d’una fira consolidada i amb una llarga tradició que ha sabut evolucionar i ser un referent per a moltes parelles de Mallorca i per a les empreses del sector.


Següent Publicar

 

Previ Publicar

 

© 2019 NUPCIAL BRIDAL EXPERIENCE

Nupcial • IDI • Tel. 971 17 76 01 • Palma Arena • nupcialib@idi.es • Política privacitat