Nupcial Bridal Experience

Volem celebrar amb tots vosaltres, les noces de plata de Nupcial

 


Aquest any nupcial està de festa. Celebram el 25 aniversari de la fira de noces, i volem fer-ho amb totes les persones que vulguin visitar l’esdeveniment. Per això, l’entrada a la fira serà gratuïta per a tots els que s’inscriguin en aquesta mateixa web.


D’aquesta manera, els visitants no hauran d’abonar l’entrada per accedir al recinte del Palma Arena i gaudir de tota l’oferta dels expositors de nupcial. Estigueu atents perquè en els propers dies us informarem de la data en què us podeu començar a inscriure a la web.


Nupcial, Bridal Experience tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre de 2018 en el recinte del Palma Arena. Divendres, 9 de novembre, es podrà visitar de 15 a 21 hores. Dissabte i diumenge, la fira obrirà les seves portes des de les 11 a les 21 hores.


De moment, al voltant de 70 empreses relacionades amb l’organització de casaments ja han confirmat la seva presència a la 25 edició de nupcial, que comptarà amb activitats complementàries i dos passes de la desfilada de moda nupcial.


Següent Publicar

 

Previ Publicar

 

© 2019 NUPCIAL BRIDAL EXPERIENCE

Nupcial • IDI • Tel. 971 17 76 01 • Palma Arena • nupcialib@idi.es • Política privacitat